Aktiviteiten


De herfst en het najaar is de periode bij uitstek om eens heerlijk te genieten va het rijke leven op de boerderij. Graag geven we u een leuke excursie of winterwandeling
 
*   In de skybox kunt u een kookworkshop krijgen van een ervaren topkok. Wij werken met diverse restaurants en zullen in overleg met hun een geschikte kok aantrekken, uiteraard in overleg met u (vanaf € 25,= p.p.)
 
*   U kunt bij ons terecht voor leuke wijn-spijs avond met het Fries       veenweidevlees van onze boerderij in combinatie met diverse, soms zeer    verrassende wijnen. De groenten betrekken we van Natuurtuin Hummelhus. Deze avond/middag verzorgen we met vinoloog/gastronoom Dick Noteboom.
Prijs € 32,50 voor een drie-gangen menu met per gang 2 wijnen en een aperitief. 
€ 36,50 voor een vier-gangen menu met per gang 2 wijnen en een aperitief.
€ 48,50 voor een zes-gangen menu met 1 wijn per gang en een aperitief.
 
*Proeverij "Landwinkel Vierhuis". Deze proeverij wordt door de boer zelf gedaan. Hij verteld u over zijn product, over herkomst, over het gedachtengoed maar ook over de combinaties die mogelijk zijn. Veelal zijn het nieuwe producten, vaak vlees maar ook unieke kazen komen aan de orde. Proeverij "Landwinkel Vierhuis" wordt op uw wensen samengesteld.  Prijs € 24,50 p.p.
 
*   Samen met Atelier Bertina uit Joure organiseren we schilderworkshops op de boerderij. tijdsduur ca 3 uren prijs € 31,50 incl koffie/thee, cake en afsluitend een borrel.
 
 Daarnaast verhuren we onze zalen voor uw eigen aktiviteiten of festiviteiten.
 
 Tevens verhuren we oud-Hollandse spelen. U kunt voor een gezellige competitie op onze boerderij komen maar het kan ook bij u op de locatie.
 
Bel of mail ons voor de prijzen en de mogelijkheden. Arrangementen worden op maat gemaakt.
 
  • Boerenspelen in de Ald stal
  • Boerenspelen
  • Resultaat kalf schilderen op doek
  • de eerste schets